29 January 2009

Kaki Bowling


Bowling... permainan yg sgt SOT suker...

Berkenalan dengan sukan ni sejak belajar di Universiti... kali pertama main jatuhan pin 57..

Skrg masih suker main bowling... jatuhan pin tertinggi 160++ (kadang2 jek, kuikuikui)...

Tapi mmg suker main bowling... Kawan2 suker tak main bowling?

Jom main sama2...

Sesaper yg handal main bowling tu, bleh tak kongsi, camner u all bleh jadi handal ek...

Nota: Camner ah nak handal, bola sendiri pon tarak...

9 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

bowling? nuar reti pun tidak ngan games nih...reti tgk jer...nak angkat bola bowling tu pun agaknyer x larat...keke

zuhaimi zul said...

heheheh.. ye ke nuar... takkan tak pernah try... mesti pernah main kan?

Nazz said...

Aku ingat lagi kali pertama main bowling... kena marah towkey tempat bowling tu sebab tak tukar kasut.. masa tu aku pakai kasut sekolah ... karut btul...

zuhaimi zul said...

nazz..tu kesalahan yg mmg takleh nak dimaafkan..hehehehhe..selamber jek ek..hehheheh

nway, thank sbb singgah...

al-hussaini said...

meh challenge ngan aku...sapa kalah kena berdebat sampai pagi sorang? amacam? anda berani? hahahaha

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
tapi kena datang ke sarawak lar...

dah solat hajat poli KK tu x?

Marini said...

aku x pandai main boling, tapi kalo setakat strike sekali dua dengan x sengaja tu biasa ar...hahahaha...

zuhaimi zul said...

to husaini:
uishh, takut ko jek yg tak berani... stakat kena debat sampai pagi, bleh jek...tapi nak debat sorang2 tu yg payah skit...hehehe..

Solat hajat?..hehehhe... InsyaAllah.

To Marini:
Wei biler lagi nak main same2... aku dah order ball...

Marini said...

cis...dah order ke? x menahan tul la...tunggu la beb...busy ni...uhuk

S.H.E.L.I.Z.A SASYY said...

tringat masa L.M kat Polimas.Main bowling kat ANEKA.Geng aku dpt no 3.Adakah SOT ingat?he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...