22 January 2009

Saham Internet Percuma?

Pengumuman!! (message asal dari Duan)

Sebuah website baru diwujudkan, me2everyone.com dan konon2nyer diorang plan nak jadi salah satu website yang paling popular kat dunia ni dalam tahun 2012. Kira-kira 3 tahun lagi la tu. Skarang ni diorang bagi 1000 unit saham free kat sapa yang join website tu.

Tak payah bayar apa2 pun. Cuma join je dan dapat 1000 unit yang bernilai £1.00 ataupun £0.001/unit. Cukup la dapat free banyak tu kan. Diorang plan.. dalam tahun 2012.. nilai saham tu akan naik jadi £0.58/unit ataupun £580 untuk setiap 1000 unit. Jadi.. kalau la benda ni 'betul2 jadi'.. free jer nanti dapat duit 580 Pound Sterling lak tu.. (jgn harap sgt....)

Bukan setakat tu jer.. Kalau you all ajak orang lain join, diorang akan bagi 3000 unit untuk setiap sorang. Maknanya sorang join dapat £3.00. Lepas tu lagi 2-3 tahun £3.00 akan jadi £1740. Tu kalo sorang je yang join. Kalau ramai tu kira sendiri la. Apa2 pun.. benda ni baru je start dan dalam bisnes apa2 pun ada naik turun. Program ni pun tak tentu lagi berjaya ke tak berjaya. Tapi sebabkan join pun free je SOT try ler... lagipon diorang mintak email jek...

Kalau ada sapa2 minat nak join.. go to this address me2everyone.com tapi jangan lupa letak no. SOT 35864 time nak register nanti. Untung2 dapat gak 3000 unit..hehhehe/...(berangan je lebih)

Tapi kan... bukan senang nak jadi senang...hahahahhahahaha....

7 comments:

SWEETALIA said...

pergh...free punya pasal cepat je ko ek...sesenang je dia nak kasik saham kat org dgn hanya mendaftar....dunia punya dalam mcm mcm pun ada...tak apa 2 3 tahun sok bila dapat hasil banjer la lia ek...eheheh

zuhaimi zul said...

hehehehhe...bukan kuar peluh pon tulis email..hehehhe..

fADzly (wAK) said...

rezki dimana..usahakan je.. :-)

zuhaimi zul said...

ya betul...usaha mesti lebih... jom join jadi pengedar HPA... jual Kopi Radix...heheheheh

fADzly (wAK) said...

sblum jual, baik gi rasa dlu mkn kat RFC..(radix fried chicken)..popular woo

zuhaimi zul said...

ye ke...sat gi aku nak pi..jom pi ramai2...

Nazz said...

Eh dah ada yang success ker? Aku bab internet business ni kureng sikit.. perlukan tunjuk ajar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...