22 January 2009

SKE2C dan SKE1A

Seronok juga baca komen pasal 2nd anniversary tu... Rajin betul kawan2 meneka ek.. thank sbb sudi jenguk blog SOT yg tak seberapa ni...

Kawan2 yg sedang berinterview utk jawatan PPPT DH41, semoga berjaya hendaknyer...

Minggu ni, minggu pertama SOT masuk ke kelas... E2002 (SKE2C) dan E1003 (SKE1A)...

Dari kedua2 kelas tu, seorang jek pelajar wanita... yg lain hero2 belaka...

SKE2C, utk minggu pertama ni mmg agak bagus, walau ader jugak yg datang lewat... Mcm biasa ah, siapa lewat kena lah denda.. denda nyer mudah jek, baca Al-Fatihah, Azan, doa Qunut, etc...

Tapi diorang mmg fokus kalau belajar, senyap jek, mata tertumpu pada SOT yg mcm penyanyi kat depan kelas ( yelah, kiter mengajar, diorang duk tgk jek...)... sekali sekala ader ah respon... takpe, biasa ah baru kenal ngan SOT, maybe diorang segan2 lagi...

Kelas SKE1A plak, agak pening skit.. diorang ni agak lemah terutama dalam subjek matematik.. so, biler mate' lemah, susah nak belajar elektrik... tapi SOT cuba bagi yg terbaik, yg penting diorang berusaha utk bantu diri diorang sendri...

Esok SOT akan masuk kelas E4006 (DKE5E) plak... mcmna peel diorang tak tau lagi...

Selain tu, kelas T3410 dan R2001 pon blum masuk lagi...

pesanan utk Bebudak semua, klu korang baca blog ni, plez yek...belajar rajin2... saya takkan marah or rotan u all, sbb u all bukan kat sekolah lagi... So, u all pikir ah sendiri...

4 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

student malu2 tuceng tuh...lamer2 dah serasi leh jadi geng lah tu :)

zuhaimi zul said...

bleh jadi geng, tapi takleh sampai bleh tepuk bahu pensyarah plak... kena ada jarak perhubungan gak antara pensyarah n pelajar... klu tak, mau di panjat nyer kepala zul diorang ni...

SWEETALIA said...

pergh...cikgu leh geng geng...cuba geng tgok ngan dak sekolah rendah....mau atas meja cikgu dia naik menari...wakakakakak!

zuhaimi zul said...

hahahhaha... betul tu.. budak sekolah takleh bagi muka sgt...

tapi zul ngajar remaja..dah kena guna andragogi.. bleh jadi kawan.. tapi kena wujud sedikit jurang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...