13 January 2009

Sesi Jan 2009...Kini bermula..

Hari ini bermulalah sesi pembelajaran Januari 2009... belum start mengajar lagi.. tapi hari ni bebudak baru dah mendaftar...

SOT pon terlibat sama menguruskan pendaftaran pelajar (pic akan diupload kelak)...

Seperti biasa ah pelajar2 baru ni, dah terpampang SOT pakai tag nama 'pensyarah' tapi selamber jek diorang panggil SOT 'abg'... teringat abg dier kat umah kot...

Tapi takpe.. biasak ah tu bebudak baru...tak tau lagi... SOT tak amik hati pon... nasib baik tak panggil 'Pok Cik' hehehhehe...

Utk sesi Januari 2009 ni, SOT akan mengajar beberapa subjek.. ANtara nyer:

  1. E2002 - Electronic System 2
  2. E1003 - Engineering Practical 1
  3. E4006 - Project
  4. T3410 - Soft Skill
  5. R2001 - Co-curriculum 2
  6. Assist Pengaturcaraan..
Tetiba mcm byk plak yg SOt mengajar sem ni... Apa2 pon redha jelah.. kiter org baru kena terima jek apa pon keje yg diberikan... utk kebaikan masa depan gak...

Utk potfolio jabatan, belum diumumkan lagi.. Setakat ni SOT masih bertugas sebagai Pengurus Data utk Unit Pengurusan Data dan Web... cuma kalau sem lepas SOT bertindak sebagai pengurus data kehadiran pelajar atas talian... utk sem ni SOt keje mcm wartawan plak.. updatekan xtvt jabatan dalam blog...

Oh ye.. pada kawan2 yg ada masa lebih, bleh ah tgk2 blog jabatan SOT... lama dah tak update..baru nak balik... komen ah apa yg patut... komen kat blog SOT ah, jgn komen kat blog tu plak... mau mengamuk plak bos SOT nnt...hehehhe [Klik Sini]

2 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

SOT lecturer yer...

kemain page Jab Kjrtraan Elktrk dier...keke :p

zuhaimi zul said...

yup...
blog tu, cubaan jek..
nak wat web guna dreamweaver tak pandai lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...