14 January 2009

Tagged...tagged...tagged

Awal pagi ni, lepas jek semayang subuh n iron baju (nak gi pejabat awal lagi)... Buka blog jap tgk2 apa yg patut...

Ops I've been tagged...saper yg meng'tag' aku... Duan rupernye.... takpe, demi persahabatan dalam blog, SOT buat ah tag ni....

3 Perkara Tentang Orang Yang Tag Aku. Encik Duan.

1. Katanyer dier suker minum milo 'o'.
2. Suker melukis tapi tangan bangku (eh ader ke, jgn marah ha)
3. Tak jumper arah tuju klu takde komputer.

3 Perkara Tentang Aku (3 je ke, byk nak tulis ni)

1. Aku sorang pensyarah yg kacak bergaya..
2. Suker minum teh 'o'.
3. Suker sgt travel...jalan2 cari makan

Saiz Pinggang

tak mau jawab, tak mau jawab, aku gemuk....huhuhu

Kaler Spender (eh eh, dalam seluar pon nak tau ker)

Takde yg specific... byk kaler, merah, orange, kuning jek yg takde kot...

Nasib baik tag ni ringkas dan pada jek... YA... tiba masanyer aku nak tagged org lain plak... Mereka yg terpilih utk di tag adalah
  1. Xeaa
  2. Al-Husaini
  3. Sweetalia
  4. Saiful
  5. Faisal Admar
hehehehehhe.... suker suker...

7 comments:

SWEETALIA said...

warkahakahakahaka....ape nye tag ni zul oi..duan dia tak berani nak kasi kat lia benda mcm ni...wakakaka..sampai warna sependa pun nak kasi tau..adei adei

zuhaimi zul said...

oh ye ke.. tulah pasal... jawab je, jgn tak jawab...hehehhehe...

heheheheh, tapi soalan spender tu mmg tak tau ape motifnyer...hehehehhe

SWEETALIA said...

zuk..lia nak kasi coding tu kat mana...kat comment box ni tak leh tulis coding kalau zul online tu pm la lia punya YM k...

SAIFUL said...

dah buat :D
http://bicarasaiful.blogspot.com/2009/01/saiful-kena-tembak.html

zuhaimi zul said...

bagus..bagus..mcm ni ah sahabat zul..berani jawab soklan berani mati..hehehhe..

xtually, zul pon tak tau aper motif tagged ni.. tapi layan jekk hehehhe

SWEETALIA said...

motif nya lia tau...agak agak kalau eksiden kat tepi jalan tu..kalau muka tak dapat di kenal pasti...dari warna spenda je leh tau la tu zul atau saiful punya...wakakakaka!

zuhaimi zul said...

amboi lia... pandai ek... lepas ni klu jumpe mayat hilang spender tu, tau ah saper yg amik...hehehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...