06 January 2009

Respon buat Al-Husaini

Emmm... nak menjawab soalan mamat ni, terpaksa aku wat satu entry khas...

Tapi sebab ko memang pengunjung setia, so aku mmg akan melayan ko sebaik mungkin...

Dier nak sgt tau mcm mana SOT wat mende alah kat bawah ni yg bleh link ke blog...



korang bleh ah guna mende alah mcm ni utk promote blog korang... letak kat frenster, forum n mcm2 lagi... kalau diorang klik gambar tu, then terus link ke blog korang..
Cara-caranyer

1. Design pic mengikut kesukaan korang, camner nak design, ikut suker korang ah... yg SOT punyer tu, SOT guna PAINT jek....

2. Pastu upload kan pic tu dalam web site yg bleh generate link, cth nyer Photobucket

3. Biler dah dapat link utk gambar tu, korang masukkan dalam source code mcm kat bwah ni..


4. Korang taip source code ni dalam note pad (sorry ah, SOT tak pandai lagi nak provide source code dalam entry).. gantikan yg biru tu dengan link blog anda (cth: http://zulisme.blogspot.com/) dan link photo yg korang dapat dari photobucket..

5. Pastu save ah... korang bleh guna kod yg dah siap tadi kat mana2 tempat yg ader comment berbentuk html...

Selamat Mencuba... Klu tak faham, jgn malu bertanya.. SOT pon bukan pandai sgt...

3 comments:

al-hussaini said...

wah..thanks dgn tips yg sgt berguna ni...maklumlah, i ni rabun ckit ttg IT ni (bukan buta erk...hehe)

btw, dr cni boleh blaja sesuatu...kalau kita tak tahu, jgn malu bertanyakan..

esok malam atau lusa, akan try aplikasi yg ko bagi ni...coz ari ni & siang esok bz ckit. x dpt la nak menternak blog...ahaks...

zuhaimi zul said...

ternak jgn tak ternak..

揚州炒飯Penny said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...