15 January 2009

Pic2 Sekitar Pendaftaran Pelajar POLISaS sesi JAn 2009

Seperti yang dijanjikan sebelum ni, berikut SOT senaraikan beberapa pic hari pendaftaran pelajar POLISAS sesi Jan 2009. Hari pendaftaran ni bermula 13 jan 2009 till 15 jan 2009... melibatkan semua pelajar baru dan pelajar semasa...

Pic kat atas ni menggambarkan betapa sibuknyer keadaan dalam dewan sewaktu proses pendaftaran...


Tgk pic ni plak... sibuk kan...


Ni lah tempat SOT bertugas... memasukkan data pendaftaran atas talian... malangnyer, gambar SOT takder kat sini... (yelah, klu tak saper yg nak snap pic ni)



Pandangan dari atas, suasana sepanjang sesi pendaftaran pelajar..

Ni apsal plak gadis ber5 ni... ini sample pelajar Polisas.. klu berminat bleh tempah skrg...hehehhehe

8 comments:

eworque said...

Huhu nak wat camne Zul.. tu pun orang passing kat aku. Terpaksa la aku jawab and passing jgk.. Eh hg ngajar kat Polisas ke? Oooo Gambar last tu menarik ler.. mintak sorg :D

Blogger Pahang said...

(Gambar yang last) Yang no 1 dari kiri still single ke? :)

zuhaimi zul said...

to eworque:
rilek ah, biasalah, jom tembak2 lagi, hehehehhe.. a'ah, aku lecturer kat polisas... oooo, nak ek.. meh ah amik sendri, hehehhe..

to blogger pahang..
single lah kot, mana ah aku tau, heheheh...

myZone | When Anuar opens to public said...

crowded tol kalu time register...

eh aweks cun ;)

Mohd Sufian said...

Org Polisas rupenya...:)

SAIFUL said...

xde jantan meleps ke?
wah tetiba kan!

zuhaimi zul said...

to anuar:
biasalah, hari pendaftaran... zul mmg penat menekan keyboard masukkan data pelajar...

to sufian:
yup...

to saiful:
ahahahhahaha...kesitu plak dier

Anonymous said...

StmCrew...

salam, kami pelajar JTM POLISAS.. So, mencari LInk Blogger dan Web Student or anything about POLISAS.

jadi Blogger ini akan di link ke website kami...

URL Address : http://stmcrew.webs.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...