06 January 2009

Misi 2009

Sudah seminggu kiter smua hidup dalm tahun 2009... Alhamdulillah kiter masih boleh menghirup oksigen yg sama seperti tahun2 sebelum ini...

So, tahun baru azam pon mesti ah baru jugak... Sepanjang 2009 ni, byk yg perlu ditempuh... Jadi tahun ni SOT tak tetapkan azam, tapi lebih kepada menetapkan misi...


Misi 2009

1. Meningkat kualiti diri utk menjadi Ummah yg gemilang...

2. Mempersiapkan diri menjadi suami soleh...(misi oktober)

3. Menurunkan berat badan ... lebih kurang 10 kg.. (sebulan 1kg) huk huk

4. Memiliki sebuah kereta sendiri ( Jazz @ Swift @ lain2)...

5. Mendirikan rumah tangga dengan insan tersayang ... (sekali lagi, misi oktober)

6. Membuat 1 research, attend 1 seminar dan 1 jurnal...

7. Menghadiri sekurang2nya 10 hari kursus (mana2 yg sesuai)...

8. Menjadi blogger yg aktif (rating zulisme sekurang2nya no.60)...

9. Membahagiakan orang2 sekeliling...

10. Cuba menjadi insan paling ceria di muka bumi...

Mungkin ader beberapa lagi misi peribadi yg kurang elok diongsikan di sini... but secara kasarnyer... inilah misi SOT utk tahun 2009..

Doakan agar SOT berjaya...

3 comments:

xeea said...

wah. misi oktober. mcm same dgn tarikh kawen i je.

jgn lupe share info dan pglmn pasal menuju ke gerbang perkahwinan kat http://isubumperkahwin.blogspot.com.

eh.. eh.. sempat promote pulak. heee

zuhaimi zul said...

hehehhe....

insya Allah...
amboi, rajin plak berblog yek, sampai dah ader dua ternakan...

takut nnt dah kerje, terabai semua ternakan,, hehehehe..

btw, gud luck for ur interview...
study byk2...

al-hussaini said...

smoga tercapai azam nyer...hehe

xde azam nak beli rumah ker?

erm..pasal rating tu (8), jgn risau mesti dapat nyer..yg penting ko aktif n rajin bagi komen kat blogger lain. cara ni memang berkesan.

coz dlm 3 hari, aku aktifkan blog aku ni (sekurang2nya pd waktu mlm), skang dah cecah rating ke 48 dlm top 100 famous malaysian blogger.

JOM TERNAK!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...