02 February 2009

And the Award goes to...

Amboi, seronok betul cuti..dapat lepak kat kg dengan aman dan damai...

Cuma yg kureng aman nyer, kat kg SOT tu takde plak kemudahan internet...

Nak beli broadband, tak terbeli2 lagi... maybe next week or next month...huh...

Masuk jek pejabat hari ni, internet plak masalah... since minggu lepas lagi masalah ni tak jugak settle... Sabo jelah...

Tanpa segan silu dan muka setebal tembok, SOT menumpang lah laptop member ni, yg mempunyai internet swasta, memandangkan internet kerajaan takleh nak guna...

Macam biasa, blog ah kena jeguk dulu... mak aih... ramai jugak yg singgah even SOT bercuti n entry poyo jek pasal kaki bowling.. thank kawan2..sudi gak jenguk blog ni...

Malah lebih membanggakan... beberapa award telah diterima... Jom tgk award yg SOT terima...



Award pertama, dari lia... (lama dah terima award ni, baru nak letak dalam 'gobok')
2nd, dari Duan.... i baca tau apa yg u tulis


Dan satu lagi award, dari al-husaini... dah lama kawan...

Terima kasih pada semua kawan2 yg sudi menghulurkan award2 ni... klu ader lagi award nak bagi, jemput ah.. kot2 bleh kalahkan rekod datuk CT...hehehhehe

13 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

welcome back! :)

kemen nk kalahkan tok ct :p

zuhaimi zul said...

kahkahakahakh

Datuk CT org pahang, zul pon org pahang...

kami 2 insan yg serupa

hehehehhe...matilah kena kutuk lepas ni...

xeea said...

serupa dari segi apa kah?
hahaha

btw, aku sangat lah tak reti main benda alah award ni. si hussaini emain rajen lagi mengeward orang. huu

Faisal Admar said...

wah banyaknye award... haha confirm dato siti kalah!!! :)

Remy.com said...

wah, award byk nyer...
hehe...

best kn kat kmpong?
remy lama x blik kmpg...

SWEETALIA said...

uwaaaaaaaaaa...award lia dah bersawang baru nak display...tak patut tol zul ni:((...uwaaa...sob sob!

zuhaimi zul said...

to xeaa: serupa apa, cuba ko tengok pic Datuk Ct n bayangkan aku, sah2 serupa...heheheh

to faisal: heheheheh... biler faisal plak nak bagi award...

to remy: balik kampung mesti ah best.. kg remy kat ner?

to lia: sorry ah mrs DJ... aritu tertinggal award nyer... duk kemas2 ni baru jumpa...hahahahahah

Cik Oren said...

haha...sonoknye dapat award..Tahniah tahniah..leh r banjer..ahaha

zuhaimi zul said...

kihkihkih... bleh plak nak belanja...

jom ah join zul lunch tghhari ni...

Nazz said...

Huih ... banyak award yer.. ni bleh masuk bertanding grammy award plak eh....

zuhaimi zul said...

bleh bleh bleh....

anugerah apa ek yg sesuai? heheheh

Marini said...

ko bukan jadik ratu bola baling ke dulu???award gak tu...hahaha

zuhaimi zul said...

amboi.. tu zaman biler...hehehehhe...

paling takleh lupa... anugerah mulut laser MBV 2007...kahakahakahaakkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...