11 February 2009

Award dan aku yg malas...

Thank pada kengkawan semua yg terus menyokong blog ni,...

Sebelum tu, Husaini ni ader bagi award, thank bebanyak...





Xtually, sahabat SOT yg kegelisahan tak posting lagi ni, turut meminta SOt utk membuat satu tag...malangnyer SOT malas sgt skrg ni...

Nak update blog pon, lemau jek....

Skrg ni, SOT lebih suker menjelajah blog member2.... kacau2 skit.... n layan entry u oals yg pelbagai tu...

nnt ader mood, SOT akan update blog ni dgn lebih kerap...

SOT: Aku yg lemau macam biskut merry letak dalam peti ais...huhuhuhuh

9 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

haiyo! biskot mery letak lam peti ais! sat mau bayang apa kesudahan biskot tuh...keke

SWEETALIA said...

hahahah...sedap pe...sejok sejok...hehehe

xeea said...

weh, biskut letak dlm fridge lagi lambat lemau la. roti pun sama. lambat kuar kulat. tak caya, try. huu

zuhaimi zul said...

nuar...
eh main bayang2 plak... apa kaa nuar wat experiment...

lia...
sedap ke? huhuhuhu

xeaa...
oh ye ke, tapi zul rasa mcm lagi cepat lemau ader ah... nnt kiter tggu keputusan experiment si nuar...heheheh

Faisal Admar said...

tahniah SOT dapat award! hehehehe macam grammy lak kan.

cuitnazz said...

Uih biskut merry lemau kalau buat kuih pun laku gak ui....

azhan said...

alamak.. dh jadi cerita biskut merry lak..

bercerita pasal biskut merry, mase kecik2 dlu, kakak selalu buat "nestum biskut merry"..

mula2 die ambik biskut merry dlm 3-4keping, letak dlm mangkuk, campur ngan milo satu sudu, letak air panas skit & hancur2kan biskut tu pakai sudu & jadikan acuan..
bile dh lumat, dh jadi macam nestum la.. best gak bile makan..

kami adik2 just pau kakak punye aje..
hehehe..

nurul aziyana said...

aku pun dilanda kemalsan nk update blog..sampaikan aku mengisytiharkan blog bercuti..

zuhaimi zul said...

faisal.... grammy katanyer, tq..

nazz... kuih apa? biskut merry lemau berinti ayam...

azhan... amboi resepi yg menyelerakan... jom mai sini makan sama2..

aziyana... tulah pasal.. penat plak otak memikir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...