05 November 2009

Transformasi : SOT kepada SCHA




Sejak Jun 2008, saya dah menulis dalam blog peribadi ini sbg SOT... mcm2 yg telah saya kongsikan bersama kawan2 semua... korang semua pon mmg cukup membantu dalam proses mempelbagaikan inti pati blog ini...

Seperti yang saya telah janjikan sebelum ni, satu transformasi akan berlaku... dan hari ini, saya dengan bangganya mengubah nama gelaran saya dalam blog ini dari SOT kepada SCHA...(sesuka hati jek tukar nama ek... yelah, bukan kena daftar kat pej pendaftaran negara pon) hahahah...

Kenapa SCHA... ikut suker hati aku ah..eheheh... xtually, ini semua diinspirasikan oleh isteri saya sendiri, saper lagi klu bukan Pn Azita... dier lah yg bagi nama ni...

Pada mulanya Scha ingat nak letak nama Suara Suami Azita..tapi Mrs Scha(tiru bullet skit) kata Suara Cinta Hati Azita lagi best... so Scha pon stuju jek...

Tak kesahlah SOT ker, Scha ker, yg penting lelaki ini tetap lelaki yg sama... cuma kini dah bergelar suami...

Semoga korang semua dapat memberi sokongan kepada Scha dalam menulis dalam blog ni dengan lebih aktif...

11 comments:

BULLET said...

setau den la kan...scha tu name ppuan...so, xde ke ape2 implikasi yang akan berlaku sekirenye tetap menggunekan name scha?

biskut said...

ooo..ni scha yg F.R.E.S.H.I.E...ok i lupe lirik..tu je ingat..

zul said...

ah pandai2 jek korang... sudah... suker jek ngutk aku... korang ingat nama bullet ngan biskut tu best ker...hehehhehe

BULLET said...

best la jugak name tu kalau nak banding ngan name ppuan...lalalalala

farish H said...

fuyohh so loving hehe

zul said...

bullet... ngaku jelah nama tu best..

rish... loving sesangat...

xeea said...

ha'ah la. aku pun rasa sama mcm bullet. seolah2, ni blog pompuan lah pulak.

tekpe ah.
demi isteri tercinta.
ye tak?

sowi abg zul. cannot make it to ur wed. tetiba dihantar training kat paka. neway, by next wk ada out station kat kuantan.

ngedate nak?
ai belanje.

err.. ke kak ita tak bagi?
bwk la k ita sekali kalo bole. the more, the merrier. heeee

fADzly (wAK) said...

ko nak tukar nama blog ko kpd s.c.h.a aku rasa xde mslh, tp nak membahasakan diri ko sbgai scha, aku rasa x seswai la zue..

zul said...

xeaa... takpe ah xea rasa mcm pompuan pon, nampak ayu skit..hehehhe... nak jumpe no hal punyer... kak ita ko tu kenal ko, mesti dier no hal nyer... adik jumpe abg, bukan apo2 pon...

wak.. oh ye ke... nnt aku cuba fikirkan cara terbaik... camno ek?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah transformasi yg hebat! =D

zul said...

heheh..mana ader hebatnyer nuar.. biasa2 jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...