27 October 2009

Entry Mood Honeymoon...


Bersesuaian dengan tajuk entry, maka pendek jelah nak tulis... Korang semua tatap lah puas2 2 gambar ni...

Apa maksud gambar ni?... apo laie, aku dah jadi suami org dah ni...

Alhamdulillah segalanya dah selamat... Tinggal majlis di Pahang je lagi Sabtu ni (31 Okt 2009)...

OKlah, pada mereka2 yg nak baca story sepanjang majlis perkahwinan ni, korang bleh ah ke blog adik ipar aku yg disayangi, EN Bullet.. klik jek link kek bawah ni....

http://amirfirdaus7.blogspot.com/2009/10/selamat-pengantin-baru-en-sot-kak-ita.htm
l

Oklah yek, nama pon mood honeymoon, mana bleh tinggal bini lama2 semata-mata nak tulis entry ni...hehhehehe...

6 comments:

BULLET said...

ceh, siap ade link tu yang xtahan...bagus2...so sape2 yang masuk blog bullet leh jadi follower bullet kan.

cakap kat kak ita, xsempatnyer nak kejar kitorg.kitorg lari g bukit gambang dulu...hahahaha

farish H said...

slmt pgntin bru sot! heheee

zul said...

bullet...mcm ah jauh sgt bukit gambang tu... kejap jek kitorang bleh sampai punyer...

rish... tq..

nurul aziyana said...

hamboi2..sonotnyer honeymoon..jgn xingt lab report yg bertimbun xditanda lg udah la yerk..hohohohoh..selamat pengantin baru beb!

Hantu Ulam said...

hai..da lame x blog hopping kat blog u..rs nye x terlambat lg nk wish " Selamat Pengantin Baru "

~ Welcome to da Club Weekend Husbank & Wife ~

"Penantian 1 Penyeksaan"

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...