07 November 2009

Masak Lomak Nasi Kerabu...

vs


Wah, malam ni akan berlangsung perlawanan akhir antara Kelantan dengan Negeri Sembilan untuk merebut Piala Malaysia... Maka bleh lah kiter tgk antara kuasa masak lomak cili api ngan nasi kerabu, mana lebih power...

Klu ikutkan aku, aku mesti ah kena sokong masak lomak... almaklumlah, mertuo den org nogoghi... mau dipancungnyo den klu tak sokong Nogoghi... (ampun mak)... lagi pon, den mmg suko masak lomak cili api...tak kirolah mama den ko atau mertuo den yg buat... den sapu jo semuo skali... klu isteri den yg masak, lagilah den jilat sampai licin...heheheh...

Tp nasi kerabu pon kawe minat jugok... saing pon ghama oghe kelate... selalu jgok kawe gi ke kelate nu... make pagi pon kawe meme selalu make nasi kerabu... doh tu, mende sedak..takke nok tgk jek...

Hehehe.. mau tergeliat jari aku ni duk menaip perkataan yg konon2nyer loghat N9 ngan kelantan.... aisehhh... nak sokong team mana ek.... Klu nak ikutkan hati ni berat menyokong N9 sbb N9 pasukan yg underdog...

Oklah aku dah decide nak sokong team mana.... aku memilih utk menyokong CHELSEA... kalahkan MU ahad ni.... go Chelsea...go Chelsea.... ahak (jangan marah)...

Catatan SCHA: Sayang, nanti balik melaka, masakkan bi masak lemak cili api ikan tenggiri ek...

6 comments:

fADzly (wAK) said...

btul zue..
go CHELSEA!!

zul said...

chelsea..chelsea...

applemintlady said...

muahahha..
stiap pg b4 g ofc,st thg,mst g bli nsk krabu..
i like..

zul said...

hahahahah... nasi kerabu kalah...

masak lomak jugak yg power... emmm,menangis ah peminat nasik kerabu... hehehhe

farish H said...

cdapnyaaaaaaaa

farish H said...

cdapnyaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...