09 November 2009

Lemau Betul...

Hari ni dah start keje... sampai pejabat dekat2 kul 8.30pg... tiba kat meja terus terima sms dari b.gurl... balas msg jap...

Tgk meja sambil tercari2 surat tunjuksebab yg diperkatakan oleh member2... takde... Alhamdulillah...

Tgk kertas assgmnt bebudak yg tak bertanda, setimbun jumlahnyer... emmm, malas ah nak tanda, biarkan dulu.... amik diari, pegi cari rakan2 seperjuangan nak update maklumat... pastu tersangkut plak borak2...

"camner ko skrg, ok?"

"Camner keadaan lepas kawin, bereh?"

"Aik pengantin baru, dah mula keje?"

"Nampak lain skrg"

bla...bla... bla... bla.... mcm2 ah lagi komen kawan2 sekerja... biasa ah, itu semua perkara yg prlu dilalui oleh pengantin baru mcm aku ni... redha jelah...

Kul 12 meeting... aku blur, mcm tak faham apa2... stress....

Kul 2 ptg nak settlekan kertas pilihanraya...tak settle lagi, entah apa lah yg bebudak ni wat.... sabar...

Pastu lepak lagi borak2... ayat paling banyak aku sebut arini " dunia ini kejam " hahahahahah....

YM plak ngan adik ipar... YM ngarut2.... sambil tu tgk bebudak kelab settlekan keje yg sepatutnya diorang settlekan minggu lepas...huh

Emmm, tak de mood ah keje arini.. but dihujung hari ni, aku dah semakin ok.. dah nampak ah keje2 yg perlu disettlekan...

Hope esok akan lebih baik.. yelah kalau duk macam ni jek.. mau makan gaji buta plak aku... tak berkat plak rezeki bagi makan keluarga... ish3.... caiyuk3....

Catatan SCHA: Sayang keje elok2 ek... semoga kita dilimpahkan rezeki yg melimpah ruah...

5 comments:

applemintlady said...

monday blues..
tmasuk saya!
mmg dunia kijam!
wawawawaw

farish H said...

amenn yarobal almin;)

zul said...

apple: kijam...kijam...

rish: amin

BULLET said...

kejam la sangat...tetibe je name den masuk dalam ni apehal...

zul said...

mana ader aku masukkan nama ko... aku sebut adik ipar je ah... ish3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...