30 November 2009

Coming Soon...


Aku sekarang tgh berusaha nak wat entry pasal majlis perkahwinan aku yg meriah itu... InsyaAllah minggu ini aku cuba publish...

Untuk permulaan ini... korang makan hati ah dulu tgk gambar aku yg cukup comel itu.... heheheheh

Tunggguuuuuuu


8 comments:

Aujinz said...

ahaks...sabo jer laaa....

syaf said...

poyo........haaha
mkn hati aku nanti...aku ni dah ler bujang telajak,..muahaha

xeea said...

pergh. mantap gambo. mcm winter wedding gitu.

Nurulhuda|Adlie said...

tu dia, pestime i dpt comment from former groom, eh post cpt2 n byk2, nk tgk ur lovely day with wife...

wife u sangat cantik, lembut je..

applemintlady said...

sukses2..
xsabau nk nenok..

BULLET said...

gambar shj ok...video jangan upload...sangatla terase sebab sekejap je yang babak den ade...

sue said...

cepatla buat entry tu...x sabo nak tgk nih..heheheh

farish H said...

lawanyaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...