22 June 2009

Ulangtahun pertama dan Hari Bapa...

Ulang Tahun zulisme.blogspot.com yang pertama...

Sabtu lepas, 20 jun 2009, genaplah blog milik SOT ni berusia 1 tahun... tak sangka, mcm sekejap jek masa berlalu...

Sepanjang menjadi seorang blogger yg ntah apa2 ni, byk mende yg ST dh belajar... tak kurang jugak member2 bloggers yg SOT dah kenali... walaupun hya di ruang maya, but ikatan itu tetap terasa erat...

Walaupun, blog SOT ni takde lah menarik sgt pon utk dibaca, but ader jugak insan yg sudi baca... kakakakak, sudi ke kekdahnyer...

Apa2pon, SOT sentiasa berusaha utk meningkatkan mutu blog ini... teruslah menyokong SOT yek...


Selamat Hari Bapa Buat Abah....


Nama: Zolkifli B. Lambak.
Usia: 50 tahun
Karier: Peneroka Felda

Selamat HAri BApa Buat Abah...
Semoga abah terus sihat dan bahgia selalu...
Walaupun kiter selalu sgt bercanggah pendapat dan jarang sgt mempunyai pandangan yg sama, but sayang Yie (hihik, nama manja) pada abah tak pernah berkurang pon...

Semalam, SOT belanja mama kat Noodle Station, sbb abah tak ikut kitorang gi bershopping sakan (hangus 1K) , so kitorang tapau' variety bucket' je utk sambut hari bapa kat umah....

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hepi anibersari sore ombak timor! ngeee :D

abah zul muda lagi! :D

zuhaimi zul said...

hehhehe... abis, anaknyer muda lagik..heheheh

syaf said...

at least kmau sambut gak..anak yg bagus

zuhaimi zul said...

takde lah bagus sgt...heheheh

rizz said...

happy fathers day sot hehhe

sha said...

salam:)
saya ni ex-student polisis sk/86, lama dah. seronok pula tgk suasana di Polisas. dulu masa saya belajar dulu taklah secantik suasana skg. Semoga polisas bertambah maju. Amin

zuhaimi zul said...

harapnyer mcm tu lah...

wajah yg cantik belum memastikan kecemerlangan pelajarnyer...

para staf, berusaha gigih utk memastikan kejayaan para pelajar...

alumni2 polisas pon, tolong2lh adik2 korang ni... promosikanlah graduan polisas di industri...caranya? tunjukkan prestasi yg cemerlang, pasti nama polisas akan harum di seluruh organisasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...