11 June 2009

Kawal dan proses..??


Microcontroller trainer

Microprocessor Trainer

Emm.. sem depan dua mende alah kat atas ni ah menjadi mende yg akan SOT 'godek2'...

Bermula sem depan, SOT tak lagi mengajar Sistem Elektronik, but akan mengajar Subjek Micro-P dan Micro-C...

Subjek ni mmg SOT ader belajar masa kat U dlu... Tp cam biasa ah, dlu belajar nak lulus peksa jek...

Skrg ni nak mengajar org, emmm mau menanah...

Apa2 pon, pelajar2 sem 5 program diploma, anda akan bertemu SOT di kelas n makmal mikro-p dan mikro-c semester depan...

Brsiap sedialah yek... hahahahhaha

5 comments:

rizz said...

apekah iteww sot hehehe

fADzly (wAK) said...

tgk benda tu teringat plak time kat lab nak programming menatang alah mic-p apa ntah dlu..

ala yg projek bole kuar nama scrolling tu..hahaha

Cik Oren said...

hahaha..masa sy study dlu name subjek MACHINE ARCHITECTURE..x ske r subjek ni..sbb tu kene amik 2 kali..hoho

ary said...

jumpa ek sem depan...haha..yeye je aku nie

zuhaimi zul said...

rizz... ni semua subjek electrical.meh ah masuk poli bleh belajar ngan zul..

wak... hahahah, dulu aku tak minat pon menatang ni, at last kena ngajar plak..

cik oren.. sy pon tak minat gak, tapi takde ah sampai 2 kali ambik..heheheh

ary... ceh, tebiat agaknyer,...hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...