23 June 2009

Kelas Pertama Semester Pendek...

aduhhh.... baru jek abis kelas pertama utk semester pendek...

Kali ni, SOT dipertanggungjawabkan utk mengambil subjek Penyenggaraan dan Baikpulih Alatan Elektronik...

Subjek ni, SOT tak pernah ajar pon... tetiba jek kena ajar...Hazab lah kejap...

But dengan segala skill yg ader... SOT berjaya mengajar diorg dengan jayanya...

Malah nampak para pelajar selesa dalam kelas SOT... Alhamdulillah..

Kepada para pelajar PKE5B, hope korang bersedia menghadapi lecturer paling sempoi di POLISAS ni... semoga berjaya... (macam ah diorang baca blog aku ni)

4 comments:

fADzly (wAK) said...

bebudak ni repeat ke?

zuhaimi zul said...

tak jugak.. diorang amik awal, utk kurangkan bebanan kredit sem depan....

kcynodia said...

hebatnya tenaga pengajar sorang.

bersemangat seperti aku...eh aku???

piece of cake said...

salam,

1.pnggil mar jer, saya adalah bekas pelajar ikm tetapi sijil saya diperakui sama dengan sijil politeknik, bolehkah saya memohon diploma di polisas? kos yang saya ingin ambil adalah teknologi makanan?

2.perlukah pelajar kss mempunyai pengalaman bekerja?

3.bagaimana tentang soal yuran pengajian, yuran pendaftaran dan biasanya berapakah bayaran kiriman wang pos perlu di buat ke polisas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...