18 June 2009

Kerisauan SOT dlm 360-tv3

Semalam sewaktu menonton 360, SOT agak terharu biler menonton isu pelajar2 tahfiz diarahkan menjual ubat dan meminta derma...

Apa yg lebih mengharukan ialah, isu ini telah SOT kemukakan kepada TV3 melalui news@tv3.com.my beberapa minggu yg lalu..

SOT dah menulis agak panjang lebar berkaitan isu ini dalam email tersebut... Alhamdulillah akhirnya isu ini di'cover' jugak oleh pihak TV3.. (tak pasti plak isu itu dikupas sbb email SOT atau atas kesedaran mereka sendiri)....

But itu bukan masalahnyer... yg penting isu itu dikaji dan didedahkan pada umum...

5 comments:

rizz said...

hehe akhirnya tv3 wat tinjauan gak ekeke

zuhaimi zul said...

yup, akhirnyerr

kcynodia said...

wah..hebatnya...

cuma, hari tu ada gak orang tu menulis pasal modul Kaji Daya Mesin 2 dan Pengurusan Perindustrian...

Pun begitu, perkembangan belum diketahui dengan lancar...

apakah kesudahannya? haha

ary said...

erm..tak tgok le semalam..neway..niat yg baik hasilnya juga baik..teruskan ye zul

zuhaimi zul said...

kalid... sori ah kalid, bukannya aku lupa, but member aku kursus seminggu... next week aku usahakan..

ary... ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...