23 June 2009

Dia datang.....

Sesuatu jek tajuk entry.... hehehhehe

Emmm, "sesuatu" yg SOT duk tunggu2 selama 2 bulan dah tiba jua akhirnyer...

Alhamdulillah, tercapai jugak hasrat...

Apa kebendenyer...?????

Tungguuuuu!!!!!!!....... (merasa cam melodi plak)....

10 comments:

kcynodia said...

puas aku perhatikan gambar tu...

rasa-rasanya cam kereta baru je yang datang...betul x?

zuhaimi zul said...

hahahahahahha...

kcynodia said...

ko jangan lak ketawa2...

betul ke kereta?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kete lah tuh :p

zuhaimi zul said...

huhuu... betul ah tu... tunggu full entry yekkk....

nurul aziyana said...

aku tau!!!!
zol, sila la bawak aku dan suamiku naik mr cck ko tuh..hahaha wahai semua pembca blog zol, yg ditunggu itu adalah honda city barunya yg plat number adalah cck tp nombornya aku xtau..hahaha btul ker??ke ccl dah?

zuhaimi zul said...

uishhh, aziyana dah bocorkan rahsia..huhuhu...

betul ah tu, tapi bukan mr cck... but CCL...

rizz said...

ape tuu sot

fADzly (wAK) said...

fuyoo, keter baru..hehehe

xeea said...

eleh.
tengok lambang dah tahu.

neway, congratz!
dapat dah hasil susah payah selama ni.

meh aa test drive dtg ganu. bawak aku jalan2. bosan weh sini takde wayang. huuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...