09 December 2009

Sori Kawan2...


Maaf yer kawan2 semua... untuk minggu ini saya hanya mampu melawat blog anda sahaja... utk membuat entry baru saya tak mampu....

Kepala terasa berat sangat.... badan rasa lesu.... setiap kali makan nasi rasa macam nak meloya....

Kesihatan saya sangat tidak mengizinkan utk saya menulis kat blog ni... doakan kesihatan saya yek...

14 comments:

Miss Nurul said...

get well soon (@_@)

zul said...

tq

atiza said...

siannya tgok muka yg tak bermaya tu.. InsyaAllah sok anda pasti ceria..

Aujinz said...

kalau sakit sakit macam nie, ade penceria kat sebelah alangkah bahagianya kan kan kan...

semoga cepat sembuh bro...:D

aShaBuLz said...

haha..ni mesti kes rindu bini wktu BTN...heh. tak pa la...ko sakit at least ada orang leh suap...untung2 cepat sembuhnya...huhu~

amir said...
This comment has been removed by the author.
xeea said...

err, takkan bunting pelamin dah, kot? jeng jeng jeng

zul said...

atiza: harap2 mcm tulah... biar sakit asal ceria...

aujinz: mmg bahagia...huhuhuhu

ashabulz: huhuhuhu...tau takper

xeaa: jeng jeng jeng....

cheqna said...

ha..

ni mesti nak dapat baby ni

oh beshnya..

moga betul la tekaan cheqna ni..

get well soon

BULLET said...

sakit ropenye abang ipar bullet ni...xpe2...hari jumaat balik melake k...sure sehat. ni bukan sakit ape ni...

sue said...

la hai..semoga cepat dtg kerajinan tuh utk mhaupdate blog yer...ape pun semoga cepat sembuhla..

zul said...

cheqna: insyaAllah... murah rezeki kurniaan Allah...

Bullet:ptg ni (khamis)aku balik melaka...

sue: InsyaAllah minggu depan akan ader entry baru...

cik EPAL said...

take care...take ur time :)

farish H said...

siannyaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...