02 December 2009

Penyatuan Cinta: Hantaran

Maaf kepada semua pembaca bog ni... mungkin ramai yg ternanti2 entry utk persandngan pulak.. tapi terpaksa tangguh dulu sbb aku nak kena berkursus BTN dari 3 - 7 disember kat S.Alam...

Well hari ni aku kongsi dulu ngan korang, hantaran yg terlibat dalam majlis perkahwinan aku tempoh hari... dari pihak aku, aku telah bawak 9 dulang hantaran di sertakan wang mas kahwin RM 40 dan gelang bernilai RM2k++.....

So skrg kiter tgk dulu hantaran dari pihak aku dulu...










Ha... yang kat bawah ni plak hantaran dari pihak penganti perempuan yang berjumlah 11 dulang... kat bawah ni ader 10 jek... sireh junjung tak jumper plak pic nyer....










Sorilah gambarnyer agak fokus pada produknyer bukan keseluruhan hantaran... yelah abis fotografer tu punyer idea n tangan yg petik, aku mana bleh plak amik gambar hantaran sendiri..apa daaaa....

So jumpa lagi dlm entry seterusnya, seminggu lagi...byeeeeee....

Catatan SCHA: Tiada hadiah lebih berharga dari restu Mak, Mama dan Abah serta doa mereka utk kebahgiaan kiter berdua.. AMin.. Jaga diri leklok...

7 comments:

Aujinz said...

aku tengok buah buahan tue aku jadi lapar plak...ahaks..

syaf said...

pergh hantaran ko memang terbaik

Miss Nurul said...

owh sila la pergi btn yg x best tu..huhu...

tu la pasal. gambarya cm fokus sgt jek. tu laa...len kali pengantin sendiri la ambik gmbr, br puas ati.

len kali? oh tidak!!! pesanan ni hanya untuk bakal pengantin yg lain ye. sekian terima kasih!

sue said...

semakin dekat aku menunggu hr tu..semakin byk lak dugaan yg aku hadapi...huhuhuhuhu sedih tul..

farish H said...

shnteeknyaa

zul said...

aujin: lapar ek, amik sebiji aku bagi dengan ikhlas...

syaf: tq

Nurul: BTN tak best? best jek...terbaik dari ladang tauuuu..

sue: sabar, biasa ah, godaan syaitan jer tu...

rish: hehehhe

Nurulhuda|Adlie said...

sori! haha, nak comment tapi tak nyempat2.. eh lawa lawa hantaran, simple je.. my personal fav yang bunga duit tu.. sangat bereffort kalau nak buat kan.. and cake, mmg lawa..

btw pic mmg agak close up, sometimes photographer ni mcm2 style dia ek, ada yang close up, ada yg suka blur2..

tapi cantik pic ni, cuma kalau nak telek hantaran bebetul tu susah skit la, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...