30 December 2009

Kerana semalam...

Assalamualaikum dan salam muhibbah...

emmm, klu ikut tajuk entry, mcm entah apa2 kan...

Xtually ni nak citer skit... semalam, aku bali keje jam 5.45ptg... terlewat skit sbb tak pasan dah lebih waktu keje...

sampai umah jam 6.20ptg... raa pening yg teramat sgt... sakit sampai ke tengkuk....

Lepak dulu, baring2 atas katil... uishhh, siap berderau darah dibuatnyer...

Lepas solat maghrib, makan nasik, baru ok skit... tapi duk sakit kepala jugak...

Pastu mama aku tya, apsal? aku ckp ah sakit kepala yg melampau...

Mama aku tya " tak makan ker kat tempat keje tadi"

Alamak, baru aku pasan, rupa2nya aku tak makan apa2 kat tempat keje...ish3

Macamna lah aku bleh tak termakan semalam..patut ah ras alain mcm sgt... ish333....

Mama aku pon suggest satu cadangan yg best, " Apa kata mama buat sarapan esok, bleh bawak bekal gi keje"... uishhh, itu sudah bagus....

Dan hasilnyerrr....... teng3........

Mee Kantonis bersama udang dan kerang... walllaaaahhhhh

Catatan SCHA: Harap tahun depan bleh bawak bekal hasil masakan syg hari2...

9 comments:

BULLET said...

wei, mane aci camni...aku pun nak dok kampung la...hahahaha...udang tu leh x tukar ngan daging? bab yang terlebih waktu keje tu saje nak bagitau yang ko rajin la kan...padehal selalu balik awal...semalam je balik lambat...motip nak menunjuk...hampeh...ni yang terase nak komen panjang2 cam buat entry ni...hahahaha...kak ita, kalau nak masak untuk hubby kan, sile masak lebih2 ok...pastu pos kat kitorg...

zul said...

cik adik oi, klu ko duk kg pon, takde maknanyer mak mertua ko nak masak utk ko... bini ko wat aper smpi takleh masak utk suami...

aku mmg selalu balik lewat ah, semalam jek balik awal, selalu kul 7 baru sampai umah.. apa daa...

ni siap nak suruh wife aku masak utk dier, apa kes...

Miss Nurul said...

waaa... sedapnyaaaa... blh tumpang sekaki ni.. hehe...

Aujinz said...

tetiba aku terasa nak gigit lappy sebab perut kelaparan mintak di isik..

sedapnye udanggggg.....

farish H said...

cdapnyaaa

syaf said...

wah cedap doe...wah bawak bekal 2 yg x ley tahan....sok suwuh bini ko masakan hari2 yer...bawak bekal...tapaw untuk aku kali

syaf said...

wah cedap doe...wah bawak bekal 2 yg x ley tahan....sok suwuh bini ko masakan hari2 yer...bawak bekal...tapaw untuk aku kali

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

alahai...so sweet...menjamah air tangan isteri...menyelerakan plus mengeratkan kasih sayang gituh =D

aShaBuLz said...

hoh....buleh pulak dapat bekalan bfast...jeles ni..haha.

takpa r...nnt aku buat bfast sndri...meggi asam laksa letak ikan tenggiri. besar punya!! haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...