17 August 2009

Tersungkur depan Hotel Sentral

Saper2 yg gelak kat aku baca entry ni, siap aku "lipat-lipat' korang...

Seperti yg SOT war-warkan sebelum ni, SOT akan menyertai satu KEm dan Kursus Induksi...
Pasal kem tu, tak dapek nak citer lagi, nnt abis induksi ni, baru bleh tulis pasal kem tu...

Pada 16 Ogos, sot bertolak dari tapak kem di Kuala LIpis Pahang ke Kuala Lumpur utk menghadiri kursus ni... SOT ditempatkn di Hotel Sentral..

Tiba di hotel kira2 jam 2.15 petang (tu pon nasib baik ah adik dan suaminya sudi menunjuk jalan pada SOT, klu tak mau sampai subuh pon tak jumpe2 lagi)...

Setibanyer SOT kaat hotel tu, dengan lagak ala2 segak dan bongkak, berjalanlah SOt di area lobi hotel... sambil tangan menekan2 punat hp nak call adik SOT ah...

Tetiba... eh eh eh...gedebuk...

SOT sudah jatuh tersungkur daaaaa.... depan2 lobi hotel plak....

Cepat2 bangun cover... staf hotel tya, ok ke tak, SOT just angkat tangan tunjuk ibu jari jek (tanda ok ah tu)... tapi disebalik itu, luka jugak ah kedua2 belah tapak tangan n lutut sakit sampai saat entry ini ditulis...

* saper nak gelak, korang gelak je ah* huhuhuhuhuhuhu

HARI PERTAMA

Hari ni hari pertama kursus induksi ni...

Dari segi kemudahan di hotel, biliknyer didekorasi moden dan still baru ah... cuma agak kecil n sempit... makanan selera mamak.... ruang kursus kecil skit but still ok... cuma yg paling SOT tak suker kat sini adalah, saat menunggu lift dan ketiadaan kolam renang, huuuhuhuhu...

Utk kandungan kursus, hari ni dijalankan ice breaking n LDK... ok ah jugak xtvt nyer, walau SOT jadi sedikit kebudak2kan hari ni...

Fakta menarik, SOT dipilih jejaka yg mempunyai tenungan paling menggoda dlm kumpulan SOT...


adakah tenungan SOT ni terlalu seksi... emmmmm no komen...

8 comments:

azwan bamadhaj said...

sekadar untuk membetulkan fakta,

anda di pilih sebagai jejaka yang mempunyai mata paling seksi kerana sudah ketiadaan calon lain dalam kumpulan, semua jejaka lain sudah mengambil bahagian dan pemilihan tersebut adalah secara terpaksa...


sekian terima kasih...




hahahaha, matilah aku....

ZAF said...

tu la. nak gelak lebih2 kang xleh gak. tapi klaka gak la bile ingt kembali saat2 terjatuhnye SOT sebb memula tu nampak cam ade org pakai baju hitam tgh jalan. pastu tetibe hilang dan kesudahannye, muncul kembali dengan tangan yang luke. huhu. xpe, harap rilek je.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

bongkak berjalan tu yg kene cash terjatuh tuh agaknya...kikiki =D lucu2x...

rizz said...

seksi la sot hahaha

nurul aziyana said...

hahahahahahahahahahaa..adeh sakit perut..ssungguhnya aku rase nk gelak lg..hahahahhaha..tabah la yer zul menghadapi semua dugaan..hihihih

xeea said...

hahahahahahha

aku dpt bayangkan muka konfiden ko berjalan dgn jaket korporat, kasut hitam berkilat, kontrol macho habis, sekali terpele'ot daaaa :p

zul said...

hampess tu ah, korang niii.... aku dah warning, dilarang gelak... huhuhuhu

Cinda... said...

nak tumpang gelakkan jugak...
huahahahauahuahahahaa..

hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...