10 August 2009

Kembali....

Tetiba pagi2 dah letak gambar pasukan kegemaran...Chelsea....

Almaklumlah, semalam Chelsea menang ke atas MU dalam perebutan Community Shield...
Satu perlawanan yg benar2 hebat bagi permulaan saingan liga EPL... penuh drama dan taktikal kedua2 pasukan juga agak mengkagumkan...

Semoga Chelsea akan menyinar utk season ini.....
.
.
.

Hari ni juga SOT mula bertugas setelah bercuti since khamis lepas...
Hari ni jugak, para pelajar sudah mula mendaftar... walaupun pendemik H1N1 masih belum reda, namun urusan P&P perlu diteruskan....

Semoga semua warga POLISAS cekal menghadapi semua cabaran yg menduga ini... pasti ada hikmah disebalik setiap perkara yg menimpa...

4 comments:

shah_ariel said...

nk tnye cikitlh..ape bestnye tgk bola ni ekh???..sy x mint bola tapi asyk kene perli ngan member je...cakaap klu lelaki wajib minat bola..betul ke??

fADzly (wAK) said...

feveret aku gak ni..

zul said...

shah... dulu sy pon tak minat gak, but lama2 jadi ketagih gak... best ah.. cuba ah, amik satu team jadi fav... pastu ikuti perkembangan team tu... pastu mesti tangkap syok nyer tgk bola...

wak.. wah chelsea gak ek...

shah_ariel said...

penah gak wat..tapi sentiasa tukar team..yg paling hebat n meletop sy minat r..hehe..x penah nk ambik tau pon sampai semua pemain..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...