13 August 2009

Kem dan Induksi...

Uishhh, sehari dua ni sibuk bebenor... tak menyempat nak update blog usang ni....
Di Polisas masih lagi mode H1N1... tapi pelajar dah mulakan pembelajaran semula...
SOT plak terpaksa mengajar dengan memakai mask... seksa...

Esok, SOT akan membawa para pelajar seramai lebih kurang 100 org ke Jeram Bechung Kuala Lipis...
Mereka semua akan menyertai Kem Jati diri dan Pembinaan Kumpulan anjuran Kelab Elektron yang mana SOT sebagai penasihatnyer... Kem ni akan berlangsung selama 3 hari....
Hope semuanya akan berjalan lancar...

*ni jek pic yg ader dalam google imej....

Pada hari ahad 16 ogos plak, SOT perlu melaporkan diri di Hotel Sentral untuk kursus Induksi ... kursus wajib utk semua penjawat awam... kursus tu akan berlangsung selama 2 minggu...

Maknanya, seminggu pertama ramadhan akan dihadapi di Hotel Sentral...

*dikatakan, hotel ni takde swimming pool, gim atau kelengkapan riadah... so bleh mati kutu ni...

6 comments:

ida_F said...

selamat pergi dan pulang!! selamat berjaya di induksi..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

uih jeram...gegel2 tgk! brrr... =D

dah xde fasiliti hotel tuh tuk wat pape, zul joging setempat je lah...hikhikhik =)

ZAF said...

puase kat kl? maknenye hari merdeka kat kl gak la kan. kitorg balik kg hari merdeka ni. hehe

shah_ariel said...

cam best je kat jeram tu...ble mandi manda..hahaha...

mesti sje je wat kat hotel tu..sruh sume insaf...

rizz said...

jeram tu air msti lju kann

xeea said...

wahhhh.
aku pun induksi gak
kat pearl international hotel.
hotel aku siap ada shopping complex. meh laa kite dating.
heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...