24 August 2009

Hari 5,6,7,8 Kursus Induksi: Berkursus dalam Ramadhan...

Dah hari ke-8 and dah nak masuk hari 9 kursus induksi ni... eh eh, pejam celik pejam celik dah lebih seminggu SOT berkursus kat hotel sentral ni...

Sebelum apa2 jom tengok isi kandungan kursus utk beberapa hari ni...

Hari 5

1. Dasar-dasar kerajaan - En Abd Hafaz Ngah.
2. Pengurusan Pejabat - Tn Hj Aminuddin Hj Ibrahim
3. Arahan Keselamatan - Tn Hj Aminuddin Hj Ibrahim

Hari 6

1. Nilai dan Etika - En Abd Rahim Jalaluddin
2. Pelan Integriti Negara - En Abd Rahim Jalaluddin
3. Pengurusan Organisasi - En Khalid Gazi Hj Ali
4. Kepimpinan - En Khalid Gazi Hj Ali

Hari 7

1. Agensi Anti Dadah Kebangsaan - Cik Farah Wahida
2. SPRM - Supt K.S. Radhakrishnan
3. Struktur Organisasi KPTM - Pn Mathumathi

Hari 8

1. Pembelian dan Perolehan Harta Awam - En Ruslan Awang
2. Peraturan Pegawai Awam 2005 - En Che Ku Ihsan
3. Perundangan KPTM - En Mohd Amin Hamat

Dah 3 hari berkursus dalam keadaan berpuasa.. Mengantuk dah jadi rutin harian... tapi ok gak sebab tak terasa hari berlalu.. tetiba dah petang... pastu kejap jek dah berbuka...

Masalah sakit perut tak pernah pon baik.. cuma tak lah sekerap awal-awal kursus aritu... klu awal2 dulu dekat 6 kali ke tandas sehari, kini dalam 3 atau 4 kali jek...

Mungkin perut dah mula serasi kot... cuma yg sedih nyer waktu sahur... penat bangun awal pagi, menunyer nasi goreng ngan sayur sawi goreng kicap... ingat hari pertama jek... rupanyer malam keesaokkan nyer pon samer gak...

Tapi malam semalam sot seronok... sebab kawan sot yg dah lama tak jumper datang... kitorang kuar dalam pukul 10.30 malam after terawikh.. lepak kat coffee beans BAngsar... kul12 kedai tu tutup, kitorang lepak plak kat KFC wangsa maju ( i think, heheeh)... pastu ronda2 keliling KL n lepak dataran merdeka borak2... dekat kul 3.30 pagi baru ah SOT balik hotel... melampau kan...heheehe

Nway, skrg semua ahli kursus sedang bertungkus lumus nak siapkan assignment... sot dah siapkan assignment individu, assignment kumpulan ader satu lagi tak siap...

well kali ni tak de gambor nak dikongsikan, maybe next entry bleh tunjuk pic2 yg menarik....

4 comments:

ZAF said...

tu dah tau jalan2 g jusco wangse maju sume, dataran merdeka, gerenti dah tau jalan balik ke kuantan kan. pasai tu la tanye tu, sebab kalau balik hari jumaat boleh la konvoi. kitorg kuar dari subang kul 430.dalam kul 5lbh sampai la kat gombak tu. kalau balik hari lain xdapekla. hehe

Kcynodia said...

gunalah Xslim produk eco first. wajib badan kamu slim..x percaya...try dulu...

nak order, contact me...hehe

Kaiser said...

salam...........saya pun tengah kursus induksi gakk kat hotel vistana,KL...selamat berkursus....

aShaBuLz said...

pergh....aku tak siap lagi assgment individu.

p/s: ko g jadi perisik FBI weh...dah ada bakat tu. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...