11 May 2010

Pernah tak anda raser mcm nak bunuh bos anda?

Ader kaitan ker gambar ni...

Assalamualaikum semua...

Tetiba jek hari ni mcm emo nak bunuh bos...hahahhaha... bukan hari ni sebenarnyer... aku dah ader perasaan tu sejak minggu lepas.... (post berani mati...klu bos baca entry ni... ini adalah luahan hati saya, sgt tak bermaksud apa2...)

Kenapa aku nak bunuh bos aku?... biasa ah, rasa tak puas hati...

Tak puas hati kenapa?... tak perlu ah korang semua tau...

Xtually entry ni aku tulis sebab nak tya korang... kalau korang rasa tak puas hati pada bos korang, apa yang korang buat?
  • Adakah korang calarkan keter bos korang?
  • Adakah korang bunuh kucing bos korang?
  • Adakah korang taruk taik cicak dalam kopi dier?
  • Adakah korang ambil pisau dan tikam modula oblogata bos korang?
  • Atau korang jerit satu pejabat cam org giler?
  • or korang isi jek form cuti 18 hari n berenti kije sebulan lepas tu?
Apa lah yg aku ngarut ni...ish3... tak center jap...

Ye silerlah bagi cadangan aper yg patut aku buat, sbb skrg aku rasa sgt tak puas hati ngan bos aku ni.... tolong yek...

Catatan SCHA: Tak pernah tak puas hati ngan syg...

9 comments:

sue said...

klu su g ambik mc. pastu g window shopping .. ms tu blh lupe masalah.. ahahahah.. skurg2nyer xdela npk muke diakan.,.kan....

zul said...

mak aihh, shopping terapi ek... idea yg baik... alamak, dompet dah kempis ah..hehhehe

Rih0ney said...

i penah 'ter'calarkan keta sentra bos.nasib baik bkn merc dia.tp tu zaman jahiliyah dulu la.

zikrialias said...

ye mmg penah rase cmtu....walaupun baru kerje dah rase camtu...huhuhuhuhu....tension!!!!!! dengan bos aku!

fADzly (wAK) said...

bos aku baik..

zul said...

rihoney: mak aih... kental

zikri: nasib golongan bawahan ,..huhuhu...

wak: bertuah ah ko

kk said...

eh aku dulu pon pernah calar kete bos aku perghhh aku cover line.member lagi sorang calar kan. hahahaha.tapi tu zaman dulu lah aku skrg dh baik.baik ke?

zul said...

kk: semangat calar keter bos... tp aku belum sampai tahap tu lagi ah..hahah

Rih0ney said...

mmg laa ko xde sampai tahap tu lg..sbb blom ape2 lg keta bos da penoh calar balar..hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...