10 May 2010

Kaulah Ratu Hatiku...

Assalamualaikum semua...

Pagi-pagi isnin macam ni, mmg betul2 m***s nak keje... lemau semacam jek... Sepanjang cuti 3 hari dihabiskan bersama2 isteri (next entry)... Masuk keje mmg takde semangat..huhuhu

Entry ni mmg agak lambat skit... SELAMAT HARI IBU..... (org lain dah tulis pasal ari ibu ni 2 minggu lepas dah... aku baru nak tulis.. ish3, ader aku kesah...haahhaha)

Selamat hari ibu utk saper? For sure buat Mama ku yg sgt disayangi sampai bila2.... Jasanya 27 tahun lalu, mengangkut aku 9 bulan dlm rahimnyer, berjuang dengan maut utk keluarkan aku, serta bersusah payah menjadikan aku sebagai manusia, segalanya tak mungkin aku boleh balas sampai bila2....
Mama aku yg sentiasa muda dan berjiwa muda..

Terima kasih byk2, kerana mama sudi menerima aku sebagai anak kesayangannya... sudi membesarkan aku... tak dapat aku bayangkan, klu mama tak sudi menerima aku, mungkin aku juga senasib dengan anak2 buangan mcm yg selalu aku tgk kat TV... (dahhhhh, korang jgn salah faham plak, aku anak kandung mama aku k... sajer wat ayat sadesss skit)....

Apa hadiah yg aku beri kat mama? emmmm, utk hari ibu ni takde hadiah yg aku beri (haaa, ader ah yg ckp aku kedekut tu).... tapi aku berusaha 5 kali sehari, menghadiahkan doa buat mama dan abah.. dah hadiah paling istimewa, aku akan hadiah mama seorang cucu sulung yg sgt dinanti2kan dalam famili... almaklumlah, umah kami ni dah lama takde baby.....

Oh ya tahun ni tahun pertama ucapkan selamat hari ibu buat 2 ibu.... Selamat Hari Ibu juga buat Mother In Law (MIL)....

Mak mertuo den...

Terima kasih mak sebab sudi terimo den ni jadi anak menantu mak... yg paling penting, mak sudi menyerahkan anak gadis kesayangan Mak menjadi suri dalam hidup den ni...

Yelah3... kang ader plak yg merajuk.... Selamat Hari Ibu jugak wat bakal ibu, Anak Mak Mertuo Den (isteri aku lah tu)... Tq sayang, sudi mengandungkan zuriat Bi... Bertambah syg bi pada Syg...

Catatan SCHA: Menjadikan bi sebagai Abi sesuatu yg paling berharga... thank syg...

Catatan Pendek...

Dengan bangganya aku mengumumkan SCHA merayakan kejayaan Chelsea menjuarai English Premier League 2009/2010... Hooorrrraaaaayyyyyyyy..... MU siler berkabung yekkk... (ops, sebarang alasan tak diterima)

4 comments:

miss hav0c said...

alorr shuwittnya anak omak haha..tp gua respek lu la..sbb spnjg gua blogwalking yang tulis psl mom's day, blom ada lg yang wish kat mak mentua dia..hampa betolla.. skrg tgh pk kakak2 ipa gua yg ramai2 tuh wish kt mak gua ke tak..wp mak mentua tp ttp mak kita jgk kan..huhuhu.


hp mom's day tuk omak2 awak

atiza said...

Tq jugak diatas kerjasama menjadikan diri ini layak bergelar umi..(",)
InsyaAllah bln 8 ni.. Amin..

zul said...

Miss havoc: hahahha, selagi berpangkat mak, kat ker wajar di'wish'kan happy mother day...

atiza: apa yg penting..kerjasama...

jane said...

selamat hari ibu tuk your dua2 ibu...

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...