22 October 2012

Monday Blues 4: Lembab, lemau


Salam,

Jom pakat-pakat kiter jadi lembab dan lemau...(membawa pengaruh negative ni)

Musim tengkujuh di Pahang ni macam sudah bermula. Agak awal. Selalunyer bermula bulan November or Disember.

Hari ni agak lemau atas beberapa sebab:

1. Hari hujan sepanjang hari...

2. Dalam mode nak cuti.. Rabu dah start cuti (Keputeraan Sultan Pahang), Khamis (cuti rehat) dan Jumaat (Aidiladha)

3. Baru je balik jimba-jimba (jimbalah sangat, hohoi) di Kuala Lumpur. Belum hilang penat.

Tapi...

Sebagai pegawai kerajaan yang diberikan amanah oleh rakyat, mari kita bekerja bersungguh-sungguh.

Aja aja fighting...

6 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahahahaa...aja aja fighting...chayokkk...chayokkk..hiihiihih

Cikgu Ma said...

kat kedah lepas raya terus hujan.....

aip, SAYA YG MENURUT PERINTAH, mana bleh lemau2... ^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Suasana hujan la paling best kalau kat Kuantan tu... lagi2 bila dpt menghirup sup panas2 kat tepian benteng tepi bus stand (skrg ni agaknya dah takde).

luqman zakaria said...

itulah zul..aku kalau ujan2 cmni ,,nak wat kerja pon malas!

FaizalSulaiman said...

amboi bro. ngulor yer??

hahaha

Syazwan Che Deraman said...

kehkehkeh.

sick monday.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...