12 October 2012

'Kedai' steamboat terbaik

Salam,

Amaran: Tiada sebarang kedai steamboat yang disenaraikan!!!

Hari jumaat merupakan hari potluck kat pejabat aku ni. Minggu lepas tema masakan kampung, sebelum tu tema bebas. Hari ni tema steamboat.

Collect sorang RM10. Puas makan.

Jom, tengok gambar, buat meleleh air liur.










Tiada gambar aku di sini. Nasib seorang jurufoto. heheheh

Kekenyangan. Urrkkk... Alhamdulillah.

6 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Dah lame rasenye tak makan steamboat..huaaaaa jelous T.T

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Buat meleleh air liur org je... dah la blom sarapan lagi ni.

Anyway Nikon mmg yg terbaik but guess what, until now Kak Mirror tak reti lagi guna manual.. semua tekan auto je..hahaha.

Cikgu Ma said...

ok...menu lunch saya lebih lazat...sekian..


**buat GA mau set kabinet, sofa? ok, sila la ke ikea atau court memot ^_^

FaizalSulaiman said...

mak uii banyaknyaaa!!!

Syazwan Che Deraman said...

hoih.

bro bagi idea makanan yang nak kena makan ni.
dah lama tak makan steamboat ni bro.

sedap sungguh.
haish!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gileehh nmpk sedap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...