26 January 2010

Kehandalan Ibu Mertuaku....

Assalamualaikum kawan...

Camner skrg? Dah hampir sebulan 2010 kita lalui... mcm2 jugak susah senang dah diharungi...

Hari ni aku nak story skit pasal aktiviti aku sewaktu balik Melaka sabtu dan ahad baru2 ni....

Utk pengetahuan korang semua, kat atas ni pic mak mertua aku.. baik orang nyer (bodek skit, hahah)....

Sewaktu balik Melaka baru2 ni, mak mertua aku ajak aku main badminton... adik ipar aku join sekali ah....

Kitorang tempah ah court 2 jam.. RM14, mak mertua aku bayar...

Aku ni dah lama gak tak main badminton ni, sejak abis study, mmg dh lama tak main... tapi bleh ah klu nak ajak lawan tu..kahakahka

Maka sebagai menantu yg baik aku pon main ah...

Sejam selepas itu.... inilah keadaan aku....

Aku pancit beb, malu gilekkkk... lebih memalukan mak mertua aku rilek jek... skit pon tak menampakkan keletihan... adoooiiii...

Aku terus surender... malu tul...

Baki lagi sejam tu, mak mertua aku ajak 2 org budak (entah saper2) main ngan dier bersama adik ipar aku.... sejam gak diorg main... siap menang lagi tu....

Tapi korang kena tau jugak, masa tu aku diserang batuk2 n badan tak stabil sgt... that y ah aku pancit awal... (mati, alasan)....

Well, apa2 pon, aku respek ah kt mak mertua aku, sbb pada usia emas itu, dier still bertenaga n mempunyai stamina tahap gaban... ( bodek lagi).... HIDUP MAK.....

Catatan SCHA: Hehehehe, wat malu jek kan syg...

9 comments:

Aujinz said...

hahhahha..:))

malu bro..
ko pun kena eksesaiz selalu gak laa...

atiza said...

Its ok la my dear.. hero hindustan mmg kalah dulu, menang kemudian.. cuba lagik ek.. chaiyok2

BULLET said...

cakap jela mmg xde stamina, kaki kerusi..huahahahha..ade hati xnak mengaku...cam la kitorg xkenal sape ko tu...kang bukak citer mase ko kecik2 kang...baru tau...huahahaha...hero hindustan ke? xde makne...kulit nyer kaler je la ade sikit...huahahahha....

Miss Nurul said...

hohoho agak memalukan jgk la...hihihi

zul said...

aujinz: pasti kena exercise....

atiza: hahahaha, caiyokk22

bullet: wei, tak puas hati masuk gelanggang ah wei... jeles ah tu...

miss nurul: hohohoh

BULLET said...

zul, anytime baby...

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

揚州炒飯Penny said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...