20 January 2010

Ulangtahun ke-3...

Assalamualaikum kawan2...

Sepanjang hari ni, mood aku stress jek memanjang... eeeee, bengang tul ah dengan segala perkara yg sedang berlegar2 dalam kepala aku ni....

Tapi menjelang petang, aku dah sedikit cool... dan mula redha dengan ketentuanNYa...

Hampir2 aku terlupa, hari ni 20hb Jan, hari yg bersejarah....

3 tahun yg lalu, pada tarikh ini, aku telah menerima sebuah bantal (warna pink gitu).... hek eleh dapat bantal pon nak kecoh ker....

Mesti ah kecoh sebab bantal tu penuh makna tau... seorang gadis yg menjadi kegilaan ramai ketika itu telah meletakkan hatinya utk aku belai dan sayangi... bantal tu simbolik jek...

Pic kat atas ni merupakan pic pertama yg di'snap' oleh kawan aku... waktu ni, cik adik kat sebelah tu jual mahal... tak layan aku ni... maklumlah kacak terlebih kan....

Namun dengan usaha tanpa jemu, 20hb januari menyaksikan, cinta aku diterima seikhlasnyer oleh seorang gadis yg sgt aku cintai dan kasihi....

Pic ni plak merupakan pic yg terawal di'snap' selepas kami bergelar pasangan kekasih... eh eh dah berani rapat2 ek... ilusi optik jek tu.... jauh tau..

Kini gadis itu telah bergelar ISTERI ORANG..... huhuhuhuhu

Org mana? Aku lah org tu... dia isteriku yg paling aku kasihi dan sayangi selamanya....

Catatan SCHA: Selamat ulangtahun sayang...

9 comments:

atiza said...

Salam ulangtahun perkenalan intim zulita.. (",)Semoga ikatan yg terjalin kukuh akan sentiasa intim n semakin intim.. dan juga bertambah team dalam keintiman itu.. heheh

aShaBuLz said...

so sweet~

Bullet said...

gile jiwang karat dua ekor ni...

zul said...

atiza: wah, mmg intiiimmmmm dan inteam....heheheh

asgabuls: kahkahkah

bullet: jeles ah tu...hehehhe

Aujinz said...

selamat ulang tahun err...perkenalan?..

ngeh ngeh ngeh...

lain muko eh bini ekau yo Zul maso mudo mudo..ngeee..

kc said...

omg- i miss those blue chairs and dark blue curtains... itho.. good days :P

syaf said...

sweet r korang nie

zul said...

aujinz: heheh, dah nama nyer pon zaman mudo mudo...

KC: i miss it 2...

Syaf: kahkahakhakah...sweet ker?

揚州炒飯Penny said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...