15 July 2009

Misi Oktober: Tema, Warna dan Pelamin

Salah satu perkara yg penting dalam merancang majlis perkahwinan ialah memilih design pelamin, tema majlis dan warna tema... walau ader sesetengah org, takut nak naik pelamin... tapi bagi SOT plak dh tak sabar nak naik pelamin.. ahak kemain aku...

Pertama skali tema majlis perlu difikirkan dulu...

Untuk majlis bertandang di rumah SOT, SOT dh memilih English Wedding sebagai tema perkahwinan... walaupun SOT ni takde ah 'cerah' sgt, tapi teringin plak nak wat english wedding ala kampung.. gitu... heheheh


Di melaka (umah cik tunang) dah memilih perkahwinan tradisional so aper salahnyer kat pahang wat ala2 moden...

Pastu kena plak pikir warna tema.. tahun ni tema kebanyakkan pengantin warna coklat... so kat melaka warna tema coklat muda vs cream... di Pahang plak, warna tema yg dipilih agak bercampur2.... keseluruhan majlis bertemakan pink putih... bilik pengantin, merah hitam dan putih,... manakala pelamin plak putih dan merah ros...

Senang cakap, tema utamanya warna PUTIH....

Banyak jugak pelamin yg dijenguk2.. cari idea... akhirnyer design kat bawah ni akan jadi inspirasi utk menjadi pelamin SOT di majlis bertandang nnt... cuma warnanya bertukar menjadi putih dengan bunga ros merah...Amacam OK tak?
.
.
.
.

8 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pelamin syurgawi sgt ;D

rizz said...

cntekk la sot heheheh

kcynodia said...

kalau berlebih duit, bagilah sikit kat aku...

zul said...

nuar... surgawi gitu... mana der duniawi jek ni...

rizz... tq tq

kalid... amboi, duit ko lagi byk dari aku... sesuka mintak ngan aku.. aku angah bukan along... huhuh

Mar said...

cun ar tema ko...x sabar bangat ni nak gi kenduri ko. kalo leh 2 2 tempat aku nak gi..hehe

zul said...

sangat berbesar hati jika mar n hubby dapat hadir ke majlis kami...

ary said...

putih itu suci pilihlah putih walaupun tak berapa putih hehehe

zul said...

amboi ary, perli aku ah tu... cesss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...