19 July 2009

harry Potter & KMK

Hari Khamis lepas SOT dah menonton movie wajib tonton tahun ni... selepas setahun menunggu akhirnya dapat gak tgk siri sambungan ni... Pada SOT, kisah dier menarik ah n menambah misteri yg sedia ada...

Cuma kali ni kurang aksi yg kebabboooommm... kisah cinta yang diwar2kan sebagai kisah cinta harry yg terhebat, tidak la sehebat mana...

But, movie ni still mengkagumkan dan memberi kesan pada SOT hingga pada usia 26 tahun ni pon, still ader cita2 nak jadi ahli sihir...kuikuikuikuikui

KMK


Xtually entry ni SOT tulis di dewan wisma belia Indera Mahkota Kuantan PAhang...

Sekarang ni sdg berlangsung raptai Konvesyen KMK peringkat negeri pahang...

Seperti yg SOT bgtau sebelum ni... SOT mewakili POLISAS utk KMK kali ni...

Setakat ni SOT tgk slide group lain agak mengagumkan jugak.... Cuak2...

Apa2pon, semoga kawan2 mendoakan agar SOT mencapai kejayaan utk percubaan pertama menyertai konvesyen KMK ni... Amin...

4 comments:

ary said...

x setuju...ary potter dah besar kan...so dia dah matured n tak la sesuka ati guna magic dia...hahaha...neway love story won won lagi hebat kot...n hermione de best....

zul said...

hehehhe.. gladian pabiosa...

kcynodia said...

nak sangat tengok aksi magic yang banyak...

tapi....

zul said...

tapi aper kalid????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...