08 July 2009

Jom Intai2 Keter Baru SOT... skit2 dlu...

Setelah hampir 2 bulan menunggu (dengan sabar dan twaduk..kihkih)... akhirnya, pada 22 jun yg lalu, SOT dah menerima kereta milik SOT sendiri dari en. honda....

So, dengan ini, diperkenalkan MY New BABY... BABY CT...


* Ni pic yg pihak honda snap masa SOT gi amik Baby CT..


* No plate ni beli dengan harga RM350 tu pon lepas diskaun 100 hinggit...

Ramai gak yg tanya kenapa 8282.. 82 bersemperna tahun kelahiran cik tunang... dan no 28 merupakan no rumah SOT merangkap no tel umah SOT dan no kegemaran mama SOT....

Pada asalnyer nak amik 8228 malangnyer kombinasi 2 dan 8 yang ader cuma 8282, so rembat je ah.....

Kat bawah ni beberapa bahagian Baby CT yang cukup mengagumkan...huhuhu




Kat bawah ni rupa bentuk Baby CT di garaj kat umah mama SOT...

*Nice to see nice to hold, if u kiss consider u pay all...


* berkilat melampau... hehhehehe

Alhamdulillah atas rezeki yang dikurniakan... org kata, rezeki anak2...hehehehehheh....

Menarik utk next episode... Baby CT in Action... tak menahan tajuk...

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

fengsan tgk baby ct!

gedebuk!

zul said...

apsal plak, sampai bleh fengsan ni...heheheh

xeea said...

PERGHHHHHH!!!!

garang gile. terlior seh. apsal tak angkat model e? heeeee

rizz said...

peh hebatt

ary said...

meh ary tolong kabarkan...kepada pemandu2 sume..ingat no plat tu n jangan dekat...jgn suka2 nak garik2..nak sentuh2...cap jari t aku amik n aku sue korg sume..hahaha...jaga leklok ye

kcynodia said...

aku rasa nak baling ngan batu jer kalau jumpa kreta ni....hurm....

zul said...

xeaa...mak aihh..diluar kawalan budget tahunan...

rizz.. takdelah sehebat mana pon... tp hebatlah jugak...

ary... mak aih.. ganas nyer...

kalid... ko mmg dengki..hahahha

kcynodia said...

x puas hati...x puas hati...

nanti aku hantar hantu siam duduk kat belakang kreta hg....

zul said...

cesss... duk kat kuching ader hati nak antar antu siam... cesss....

merasalah ko gigit jari tgk keter aku.. ahahahahha

kcynodia said...

nak je aku gigit plat namber ccl 8282 tu

zul said...

gigit ah gigit ah....

tak takut pon... hehehehhe

||| PöJìé PööH ||| said...

whoaaa!!!
meletopp baby dia..
baby kita gak bese² sajorkk...
sedey..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...