20 June 2008

Jauh Di Mata, Dekat Di Ruang Maya

Sepanjang pagi ini (bukan pagi ni je...dah dekat 5 hari pon), aku ber'YM' dengan sahabat yang jauh nun di perantauan...terasa seronok plak diorang dapat menghirup udara segar negara orang kan...

Seorang member baik aku ni, merangkap rakan berdebat, jurulatih debat, ex-lecturer and ex-ketua jabatan aku, sedang menyambung pelajaran di peringkat PhD. Dia skrg berada di Brunel University Uxbrigde UK.

Pic: Afandi Ahmad - Dr underconstruction (heheheh)

Sorang lagi member aku berada di negara Uncle Sam.Dia skrg sedang berkhusus selama 4 bulan (Western Digital).Khusus naik pangkat kot.Dia ni kira member kamcing aku gak.Harap2 aderlah survinior utk aku nanti.huhuhuhuhu.


Pic : M.Razif Idris - ko dapat gi US, aku dapat nasi goreng USA jer....huhuhu

3 comments:

Anonymous said...

huhu...aku kat sini nak mkn nasi goreng US pon susah...
balik Msia confirm kurus aku..
tu lah...aku tak pernah bermimpi pon nak jejak kaki kat negara org...
kat msia...sabah sarawak pon tak pernah sampai...
ini lah nama nya rezeki kan...

Sarah Ismail said...

wei, ape kate ko letak chat box kat blog. mcm kat blog aku .. then senang nak sampaikan pesanan @ say hai..huhuhu aku cdg kan ajer laa

Nu Na Nee Chan said...

welcome to blogger world!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...