12 July 2010

Mamak ker?

Assalamualaikum semua...

Hari ni update blog dalam keadaan melayang-layang. Awal pagi tadi, aku gigih menonton perlawanan akhir Piala Dunia. Walaupun team pilihan aku dah bungkus awal, tapi semangat nak tengok acara 4 tahun sekali tu tetap membara... Natijahnya, pagi ni melayang-layang datang kerja.

Semperna dengan Piala Dunia ni, ader insan-insan yg bagi teka-teki pasal bola...

Soalan teka teki: Kenapa orang jarang ajak mamak main bola?


* Contoh mamak yang sempat aku google pepagi ni...

Ha... korang tau tak jawapannya? Teka-teka... jangan tak teka...

Eleh, korang pon mesti tgk bola gak pagi tadi kan, tu yang otak separuh sedar tu... takleh nak pikir...

Mehlah aku bagi jawapan.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.

Jawapannya. Kalau mamak dapat CORNER... sure dier nak meniaga punyer... hahahahhahahaha



Apa, korang tak paham?....Lantak korang ah, saper suruh otak korang lembab sgt...hahahhahahah... lalalalalalalallala,,,,.....

Catatan SCHA: Rindu dier sgt2....

7 comments:

Miss Nurul said...

uhuhuhu mamak corner la pulakkk

sarah shafie said...

ahaha..

~ ReD ~ said...

hahaha..layan corner @ mamak...gittuuuu...hehe


Latest Entry :IPhone?BlackBerry? atau HTC?

BULLET said...

tu je?

zul said...

yelah... apa lagi...

Aujinz said...

haiyyaaaaa...

nasib baik aku memang lembab memalam macam nie..

xeea said...

ceh.
hampeh.
buat penat aku pikir je :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...