14 November 2008

Lawatan Industri Cameroon Highland

Sebenarnyer dah lama SOT nak wat entry ni, but gambar takde... hari ni baru dapat sebahagian pic2 nyer...

22 - 23 okt yang lalu, SOT bersama seorang lagi pensyarah, Noran telah ke Cameron highland sbg pensyarah pengiring lawatan industri. Lokasi utama lawatan - stesen janakuasa habu...

Gaya seorang pensyarah pengiring...candid ni, tak sedar pon student snape pic ni..

Xtually, student ni, bukanlah student SOT.But PA diorg mintak SOT mengiringi pelajar2 ni atas sebab beliau kesibukkan keje pada tarikh tersebut...

Nilah pelajar2 yg mengikuti lawatan ni...turun jek diorang ni semua mabuk (termasuk ah SOT, nasib baik tak muntah)

LAwatan ke Stesen janakuasa Habu 2 hour jek... tapi berjalan2 'cari pasal' kat cameron sampai 2 hari... bebudak ni, bukan nak gi janakuasa sgt, nak berjalan jek lebih...

Ni salah satu pic kat kedai bunga di Cameron, sorang student ni (they call him DAFI) rajin sgt tolong amik...pensyarah diorang nak relex jap pon tak senang..heheh

Apa2pon, enjoy gak join this trip sbb bebudak ni sempoi abis...yelah pensyarah pon main redah jek... abis jugak ah dana dekat RM200 beli sayur n buah2an...

Yang tak best nyer, on the way balik ke Kuantan, area Gambang dah pon, bas POLISAS rosak... ish3... bertenggeklah kitorang tepi jalan tunggu bas lain dtg amik...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...