21 October 2008

Sushi King Members Day...

xtually dah lama SOT nak wat entry ni... 14 hingga 16 okt lepas, adalah sushi king members day...hari yg dinanti2 oleh peminat sushi di Malaysia..

mana taknye, sepinggan apa2 warna hanya beharga RM2... wauuuuu...memang best..

so, SOT as member of sushi king, tidak melepaskan peluang keemasan ini...

kali pertama 14hb okt... jam 12.30tgh...waktu rehat kerje...
SOT pergo ngan jenifer n balkis...2 org staf polisas yag cukup meminati sushi...
kami hya berjaya menghabiskan 15 pinggan jek...kos hanya RM10 seorang...
cukup murah kan....

disebabkan perasaan yg membuak2 utk makan sushi lagi, SOT telah ke sushi king East Course Mall Kuantan wat kali kedua...

Tarikh: 15 okt 2008
waktu: 8.00 malam
Ahli: Huda, mekna, noni, jemang and yana...

sesampai jek kat sushi king, mak oi,... panjang nyer barisan...tak pernah lagi tgk sebegitu ramai org kat sushi king... nikmatilah gambar2 kegembiraan kami menikmati sushi...

Barisan Sushi yg menanti utk diterkam...emmm best nyer..

Unagi yg cukup menyelerakan...slurrrrrp

Sebahagian daripada 40 pinggan sushi yg telah dibaham pada malam itu...(pinggan2 lain terpaksa diangkat oleh pelayan sbb dah penuh meja)

Muka SOT yg kepuasan..Jemang budak baru belajar makan sushi...mekna cuba mengeluarkan unagi yg lekat kat celah gigi..hehehhe

Dah jom balik... sorang kuar RM15 jek...

Peluang setahun sekali ni mmg susah nak dilepaskan...pon begitu hari terakhir tak dapat nak gi...

Terima kasih Sushi king sbb wat members day macam ni....

Baca Entry Sama dari Mekna...klik sini...

1 comment:

XEEA said...

benchiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tak sempat pi sushi fair tuh.
kat kl nih gile ramai org bratur.
siap ada double line lagi.
terlior aku tingok unagi tuh.
sangat benci.

tsk tsk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...