19 October 2008

Sesuci Lebaran

Lebaran tahun ni, agak sunyi bagi keluarga SOT, sbbnya atuk n paklong balik beraya di Perlis...

Pon begitu, kemeriahan tetap dirasa bagi kami sekeluarga... terutama menu hari raya tahun ni, memang mengancam abis..

Jom kiter tgk menu2nya...

Rendang Tok..Tok aper tak dapat dipastikan

Rendang tu dimakan dengan Nasi Impit ni..Lemang pon ado

Sate pon ader...menu terlaris ni...

Laksa Penang, memang tak pernah tinggal setiap kali raya

Nasi dagang memang feveret SOT...so tahun ni, nasi dagang tersenarai sbg menu hari raya

Kuih raya pon ader...semua dibeli oleh kak ina, kerepek dari baby girl n jeruk penang dari bakal adik ipar SOT...

Kuih2 tu diisi di dalam bekas yg comel ni...

Seperti jugak raya tahun2 yg lalu, SOT ditugaskan utk mendekorasi ruang tamu... so inilah hasil kerja SOT...

Bleh ganti Erik Leong tak...hehehheh


Menu2 yg berlambak tu dihidang kat sini...ni ader separuh jek...

Tapi disebalik semua makanan2 yg best2 ni...kemeriahan raya adalah apabila dapat besalaman dengan abah, mama n adik beradik di pagi raya....

4 comments:

XEEA said...

waaahhhhh
bergelora nya perot ramping ku ini melihat menu2 raya nih
semalam aku bantai melantak kat 2 open house sampai terlantar.
owh, i love raya!

Marini said...

tahun depan raya dgn org baru lak... ahaks

zuhaimi zul said...

to xeea..amboi..byk makan ek lepas kawin..ye ah lama dah duk berdiet utk kawin...tak pe..makan byk ke makan skit ke, perut ko yg ramping tu bakal boroi gak..hahahahahha

zuhaimi zul said...

to marini...mana de..lepas raya baru ngan org baru...hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...