10 February 2010

Rangkuman

Assalamualaikum....

Memang melampau aku kan, seminggu sekali update blog usang ni...hehehhe

Xtually aku mmg sedang sibuk yg melampau.... aku sekarang tgh handle Pilihanraya Polisas... sori takleh citer aper2...almaklumlah, menjaga kerahsiaan....\

Esok plak nak present paper research... hope everything going well...

Ni nak update ah skit mende aper lah yg aku wat last week....

Bermula dengan makan2 kat pejabat... siler menjamu mata...



Pastu, sabtu dan ahad ader plak famili day... gambar2 tak dapek lah nak upload since semua pic tak di masukkan dalam pc lagi... still dlm memory card... malehhhh....

Best gak famili day, even my wife tak leh join.... mmg ah sayu gak menengok org lain bawak anak bini... but nak wek camno, bini den kena koje....


Dan hari ni, dalam kesibukkan keje yg melampau.... sempat ah jugak aku godek2 blog aku ni.....

sori lah yek kawan2..pokcik termalas sebentar... jangan ah marah2...jom makan limau....



Catatan SCHA: Kepulangan mu dinanti dengan cadar baru...hehehhe

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kuih sri apam ayu ada di situ...! kehkehkeh! =D kene cari kuih-muih tengahari ni...haish =D

BULLET said...

xpaham apesal gambar tu senget2...ko nak soh pale aku teleng ke ha?

syaf said...

aku nye family day 26/2..x sabo

banayk makanan doe...ko buat aku makin lapo./

same r kite..aku dh x de mase sgt nk updte blog n nk terjah blog org nih

kot sempat jerk...

Aujinz said...

makannnannnnannnnnnn....

pokcik ZUL nak dera orang ke?..
abih kepalo semuO pembacO blog teleng..

zul said...

nuar: haha... cari jgn tak cari... nuar kan ratu jln2 cari makan...huhuh

bullet: menteleng menteleng ku terteleng...hehehhe

syaf: mana yg sempat je ah...

aujinz: senaman leher di pagi hari... 1 2 3 4 5, 5 lagi...

syaf said...

aku pon same...
kalu dulu time x busy, sume blog nk p terjah...post plak macm2 kat entry, now dah busy, nk update pon seminggu skali

Kcynodia said...

meriah ye makanan ko..berat badan berapa dah ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...