28 May 2009

Peti baru semangat baru...

Beberapa hari yang lalu, sorang teman serumah SOT dah beli satu peti yang baru... jenama samsung dengan 2 pintu... cukup besar dan canggih...


Katanya nak mula masak kat umah semula...

Memang dah lama jugak kitorang tak memasak kat umah, almost 2 month....

Ni dah ada peti baru (since peti lama dah banyak sgt problem) maka semangat pon berkobar2 nak masak...

Tapi, sejak peti ni samapai kat umah, dapur masih belum berasap ...

Kalau berasap pon sebab masak meggi...

Emmm... mcm pernah dengar jek satu pepatah, hangat2 *tut* chicken.... heheheh

2 comments:

rizz said...

wah2 peti bru.harus la sot rjin masak pasneh ahhaa

zuhaimi zul said...

tulah pasal... tapi stkt ni tak masak lagi ah... hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...