17 December 2008

Kucing Jantan = Manusia Lelaki

Artikel yg agak menarik ini di forward kan oleh Asparina ke email SOT... Tapi SOT edit skit utk menyesuaikan bahasa agar lebih menarik..

Artikel ni sesuai dibaca dan dipraktikkan oleh golongan wanita, malah sangat sesuai bagi wanita yg masih cuba mengenal siapa lelaki...

Setelah dinilai dan diperhati, ader beberapa perangai kucing jantan ni samer ngan perangai lelaki (bukan semua, tapi majoriti lelaki).....


1. Kucing jantan suka dibelai...




Orang lelaki pon mmg suker dibelai.. Tak kira ah dibelai oleh mak, awek, atau isteri.. Tapi AWAS, mereka juga boleh mencakar kalau dibelai secara kasar... Jadi berlembutlah dengan lelaki... Lelaki tak suka pada perempuan yg kasar...

SOT: Tak sabar nak dibelai oleh insan bernama isteri..ops...


2. Kucing jantan kuat makan & cepat lapar



Kucing memang kuat makan lepas tu cepat sgt lapar... Sama ah dengan lelaki, kuat makan dan cepat lapar.. bukan makan masuk perut jek, malah makanan batin gak.. Jadi sedia ah makanan yg cukup utk suami anda (terutamanya) kedua2nya, zahir dan batin...

Yang paling penting, makanan tu dimasak sendiri oleh wanita kesayangan lelaki tersebut.. Seorang suami sukakan masakan isterinya. Jadi pada 'girlfriend2' yg tak pandai masak tu, belajar lah ek kalau tak mau kekasih hati anda tu cari makan kat tempat lain...


SOT: Xeaa... khas utk ko ni...kihkihkihkih...


3. Kucing jantan kuat tido

Lelaki memang kuat tido (uishhh). Jadi bagi ah peluang kat kitorang utk tidur secukupnyer.. Kalau tak, kang tak pasal2 ader yang mengamuk.. Mcm kucing plak, dier tak mengamuk kalau korang kacau dier tido tapi dier akan tukar tempat tido... Korang nak ke suami korang tukar tempat tido????....Jadi jgn kacau time dier tgh tido....


SOT: ZZzzzzZZZZzzzzz


4. Kucing jantan suker merayap

Lelaki pon memang suker merayap (selalunyerlah)... Kitorang ni suker sgt merayap, melepak dengan member2... kiter selalunyer melepaskan kucing kiter sebb kiter tahu dier akan balik umah sendiri... Mcm tu jugak ah dengan lelaki..

Tapi kalau kucing mahal, kiter kurung dalam sangkar. Cuba kiter lepaskan dier, confirm dier lari sbb dah jumper kebebasan. Kesimpulan jgn kurung lelaki...


SOT: Aku tak rela dikurung....huhuhuhu


5. Kucing Jantan mahal makan Friskies, kucing kampung makan nasi..

Sama cam lelaki, kitorang ader taste memasing.. So kaum wanita kena ah faham taste lelaki tu dlu sebelum wat relationship ngan dier... kena saling memahami...


SOT: Suker makan sushi Salmon mentah (mcm kucing kerrr?)


6) Kucing jantan tak suker dipaksa



Emmm, yg ni mmg sgt2 betul dan tepat sekali... Lelaki mmg pantang dipaksa... tapi kalau dier paksa takpe (huhuhuhu).... Mcm kucing mana bleh kiter paksa2 dier tido.. mau dikekah nyer nanti. SO jangan paksa lelaki... bagi ah kitorang space skit.. Tapi yg isteri2 tu, pantau jugak suami anda.. Takut main 3 kayu plak (kayu 3 ke .....hahahahha)....


SOT: Takut sgt org laki main kayu...bukan memudaratkan pon...heheheheh

4 comments:

Xeea said...
This comment has been removed by the author.
Xeea said...

kucing jantan kuat mengiau.
manusia jantan err.. lelaki?

p/s : ter'send' komen kosong pulak tadi. sori.

zuhaimi zul said...

kalau kucing jantan mengiau.. lelaki merengek.... ops

Wan Derful said...

Work from Home. Earn $2000/month. No Investment. Part Time, 1-2h/day. http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=5050233

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...